Ajankohtaista
PRO-gaalassa rentoa glamouria – Suomen parhaat ammattikeittiöiden tekijät palkittiin
Aromi-lehti palkitsi Suomen ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat ammattilaiset PRO-tunnustuspalkinnoilla 670 juhlavieraan voimin Kaapelitehtaalla Helsingissä keskiviikkona 18.1.2023.
Lue lisääPäivi Tuomisto yhteyspäälliköksi Omnipressiin
Vahva projektiosaaja ja vuosia eri mainostoimistoissa työskennellyt Päivi Tuomisto on nimitetty yhteyspäälliköksi Omnipressiin.
Lue lisääHenni Jääskeläinen tuottajaksi bisnesmediatiimiin
Kokenut taloustoimittaja Henni Jääskeläinen (33) on valittu tuottajaksi Omnipressin bisnesmediatiimiin.
Lue lisääAsiakkuuspäälliköksi Suomen herkullisimpaan ammattimediaan!
Haemme nyt tiimiimme aktiivista ja aikaansaavaa ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ, joka osaa saattaa kaupat päätökseen ja joka saa ruoka- ja juoma-alan ammattilaiset syömään kädestään.
Lue lisääSomeammattilaisen opeilla yli sudenkuoppien
Somevalmentaja Noora Verronen piti inspiroivan esityksen Hotel Mestarin isolla ruudulla Helsingissä 28. syyskuuta.
Lue lisääTule meille tuottajaksi bisnesmediatiimiin!
Pääset toteuttamaan näyttäviä ja vaikuttavia sisältöjä omilla aloillaan Suomen johtaviin asiakasmedioihin. Tekemiselläsi on arvokas rooli asiakkaidemme kohderyhmien ammatillisessa kehittymisessä, vaurastumisessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttavuudessa.
Lue lisääViisaalla Rahalla keskimäärin 57 000 lukijaa
Kansallinen Mediatutkimus 2022 osoittaa Viisaan Rahan painettua lehteä lukevan keskimäärin 57 000 lukijaa. Lehden kokonaistavoittavuus yhdessä viisasraha.fi-sivuston kanssa on 82 000 viikoittaista lukijaa.
Lue lisääHarjoittelijan paikka avoinna
Etsimme joukkoomme vielä täksi syksyksi toimitusharjoittelijaa. Meillä pääset tutustumaan media-alan kehitykseen näköalapaikalta. Hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lue lisääOmnipressin aamiaistilaisuus veti Savoyn salin täyteen markkinointiammattilaisia
Omnipress kutsui myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia kesäaamiaiselle ravintola Savoyhin Helsinkiin torstaina. Aiheena olivat digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet.
Lue lisääPRO-gaalassa palkittiin Suomen kovimmat ravintola- ja keittiöammattilaiset – juhlat Hollywood-hengessä
PRO-palkinnot jaettiin jo 20. kerran ja peräti 800 PRO-vierasta kokoontui juhlimaan ammattitaitoa Helsingin Messukeskukseen torstaina 21. huhtikuuta. Tuomariston valinnat julkistettiin istuvan illallisen lomassa. Illan päätähtinä olivat viidessätoista eri sarjassa ehdolle asetetut ammattikeittiön ja ravintolan ammattilaiset.
Lue lisääJenni Ruotsalo tuottajaksi Omnipressiin
Kokenut toimittaja ja tuottaja Jenni Ruotsalo on nimitetty tuottajaksi Omnipressin ammattimediatiimiin.
Lue lisääTuottaja ammattimediatiimiin
Oletko sinä etsimämme idearikas tuottaja?
Lue lisääAromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen
Uudistimme Aromin, koska haluamme tehdä teille ruuan ja juoman ammattilaisille Suomen inspiroivinta ja hyödyllisintä journalismia, joka kulkee matkassa niin hyvinä kuin huonompinakin aikoina.
Lue lisääUusi avecmedia.fi yhdistää pandemiasta kärsineet alat
Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten yhteinen kohtaamispaikka. Avec aukeaa keskellä kaksivuotisen pandemian vaikeimpia viikkoja – ja juuri nyt on sille oikea aika.
Lue lisääJaakko Sandqvist digituottajaksi Omnipressiin
Vahva verkkosisältöjen osaaja Jaakko Sandqvist on nimitetty Omnipressiin digituottajaksi. Jaakko vastaa tammikuussa avattavan uuden ammattimedian, Avecin yhteisön rakentamisesta, tuotannosta ja kehittämisestä. Jaakolla on vuosien kokemus verkkomedian tuotannosta ja analytiikasta Iltalehdestä ja MTV:stä.
Lue lisääOmnipress organisoituu vahvuuksiensa ympärille
Omnipressin organisaatiomalli ja toimenkuvat ovat uudistuneet vastaamaan asiakkaitten nykytarpeita viestinnän, sisältötekemisen ja myynnin osalta.
Lue lisääMyyntitiimimme vahvistuu!
Omnipress vahvistuu kahdella energisellä osaajalla. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Tiia ja Arttu!
Lue lisääYhteisömanageri/digituottaja – Media X
Oletko sinä etsimämme idearikas ja ketterä verkko-osaaja? Tule kehittämään uutta verkkomediaa ”Media X:ää” ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan ammattilaisille. Uudessa yhteisömanagerin/digituottajan tehtävässä pääset ydintiimiin luomaan koukuttavaa ja merkityksellistä verkkomediaa ja vaikuttamaan sen kasvuun.
Lue lisääAromi-lehti jakoi PRO-palkinnot 600 hengen koronaturvallisella gaalaillallisella
PRO-gaalassa tunnustuspalkintoja jaettiin 15 kategoriassa ammattikeittiö- ja ravintola-alan kovimmille ammattilaisille. Finlandia-taloon järjestettiin 600 hengen illallisen ja järjestelyjen ajaksi koronakupla, eikä sisälle päässyt ilman negatiivista tulosta koronapikatestissä.
Lue lisääEnsimmäinen puhelu: Afganistan
Toimitusharjoittelijan työhön mahtuu monenlaisia oppimiskokemuksia. Iina Pykäläinen aloitti elokuussa harjoittelijana Omnipressissä ja pääsi nopeasti tositoimiin.
Lue lisääOuti Tuomivaara ottaa Aromin, Eventon ja Shakerin ruorin
Mediamoniottelija Outi Tuomivaara aloittaa tällä viikolla Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittajana. Hänellä on vahva media- ja ruoka-alan tausta isoista suomalaisista lehtitaloista sekä sovelluskehityksestä kansainvälistyvästä startupista. Outin myötä Aromin, Eventon ja Shakerin tiimi vahvistuu digivisionäärillä, joka näkee, missä jo valmiiksi monikanavaisilla medioilla on hyödyntämätöntä potentiaalia käytettävänään.
Lue lisääMaailmalla asuvat suomalaiset kokoontuvat virtuaaliseen Suomi-kylään 7.-13.6.2021
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Suomi-kylätapahtuma luo rajat ylittäviä kohtaamisia ja yhteisiä tunnemuistoja, avaa uudenlaista yhteiskunnallista vuoropuhelua ulkosuomalaisuudesta sekä esittelee suomalaista osaamista maailmalla. Suomi-kylän järjestää Suomi-Seura ry yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Tapahtuman mediayhteistyökumppani on Omnipress Oy.
Lue lisääOuti Tuomivaara Aromin päätoimittajaksi
Aromin, Shakerin ja Eventon lehtiperheen päätoimittajaksi on nimitetty Outi Tuomivaara. Ravintola- ja tapahtuma-alan arvostetuimpia medioita kustantaa Omnipress Oy, joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.
Lue lisääHeli Koivuniemi siirtyy Länsiväylän päätoimittajaksi
Aromin, Shakerin ja Eventon vastaava päätoimittaja Heli Koivuniemi siirtyy maaliskuussa espoolaisen kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajaksi.
Lue lisääJanne Murtomaa aloitti Omnipressin myyntipäällikkönä
Janne Murtomaa (tradenomi, YAMK) aloitti myyntipäällikkönä Omnipressin asiakasjulkaisuissa 16.11.
Lue lisääMediatalo Keskisuomalaisen Omnipressiin uusi toimitusjohtaja
Mediatalo Keskisuomalaisen ammattilehti- ja asiakasviestintäliiketoimintayksikkö Omnipressin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty VTM Sari Mikkonen-Mannila.
Lue lisää