Ajankohtaista

Harjoittelijaksi toimitukseen

Etsimme kevääksi harjoittelijaa toimituksen avustaviin tehtäviin. Työnkuvaan kuuluu mm. oikolukua, sisältöjen syöttöä verkkoon ja uutispätkien kokoamista.

Lue lisää

Venäjän Aika uudistuu

Venäjän Aika –lehden päätoimittajana 17 vuotta toiminut Aleksander Borodavkin siirtyy eläkkeelle. Uudeksi päätoimittajaksi on valittu Martti Kiuru. Samalla myös lehden kustantaja vaihtuu. Vuoden 2018 alusta lehteä kustantaa Mediatalo Keskisuomalaisen tytäryhtiö Omnipress Oy.

Lue lisää

Onnistuneet keittiöratkaisut esille

Sisäisin voimin toteutetun MetosUutisten sisällöntuotantoon on nyt haettu apuvoimia. Omnipressin tuottaja Kari Martiala tarttuu keittiöiden esittelyjuttuihin innolla.

Lue lisää

Teknologiajulkaisu VTT Impulssi Omnipressiin

VTT:n teknologiajulkaisu VTT Impulssin tuottaminen kilpailutettiin viime keväänä. Uudeksi yhteistyökumppaniksi kahdella kielellä (suomi, englanti) julkaistavalle lehdelle valikoitui Omnipress.

Lue lisää

Jäsenlehti Viisas Raha sai kiitosta

Osakesäästäjien Keskusliitto toteutti huhtikuussa jäsenkyselyn, jolla selvitettiin, mitkä ovat jäsenistön mielestä järjestön tärkeimmät tehtävät ja miten niissä on onnistuttu.

Lue lisää

Espoo-lehti uusiin käsiin

Espoon kaupunki kilpailutti vuoden vaihteessa kaupunkilaisille suunnatun tiedotuslehden tuottajan.

Lue lisää

Google suosii suojausmenetelmän omaavia sivuja

Verkkosivujen ylläpitäjillä on riittänyt kiirettä vuoden alussa. Google ilmoitti vähän yllättäen, että hakukone suosii jatkossa verkkosivustoja, joissa on SSL-varmenne.

Lue lisää

Yli puolet aikuisväestöstä käyttää yhteisöpalveluja

— verkossa seurataan medioita ja haetaan tietoa tuotteista ja palveluista

Lue lisää

Omnipress Ura-lehden tuottajaksi

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenlehteä Uraa tuottaa ensi vuoden alusta lähtien Omnipress yhteistyössä liiton viestinnän kanssa. Samalla päivitetään myös lehden verkkosivusto, joka siirtyy osaksi yhteiskunta-ala.fi -sivustoa.

Lue lisää

36 kysymyksen sisältöstrategia

Mitä haluat saada sisällöilläsi aikaan, mikä tavoitteessasi voi mennä pieleen? Minkä verran rahaa sinulla on sisällöntuotantoon käytettävissäsi?

Lue lisää

Uutiskirjeeseen toimitettua sisältöä

FINVA Finanssikoulutus ja Omnipress aloittivat yhteistyön Finvan uutiskirjeiden sisällöntuotannosta.

Lue lisää

Paljon onnea VAV!

Asiakkaamme VAV Asunnot Oy on tarjonnut kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja vantaalaisille jo 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä yhtiöllä on jo yli 10 000 vuokra-asuntoa ja uusia kohteita rakennetaan koko ajan. Omnipressin yhteistyö VAV:n kanssa alkoi marraskuussa 2012.

Lue lisää

Uutiskirjeet ja asiakaslehti pitävät pintansa

Tiedot sähköpostin kuolemasta ovat vahvasti ennenaikaisia. Näin julisti amerikkalainen sisältömarkkinoinnin guru Joe Pulizzi Content Marketing Forumissa. Hänen mukaansa yritysten ei kannata antautua sosiaalisen median vietäväksi.

Lue lisää

Kirosana konsepti

Konsepti-sana merkitsee luonnosta, käsikirjoitusta tai jonkinlaista suunnitelmaa. Lehtikielessä se ymmärretään malliksi, joka määrittää, mitä ja millaisia juttuja lehti sisältää.

Lue lisää

Suomalaisten fi-päätteisten verkkotunnusten rekisteröityminen vapautui

Verkkotunnuksia voivat nyt rekisteröidä myös ulkomaiset yritykset ja aiemmin kielletyt tunnukset vapautuivat käyttöön. Samalla rekisteröinti siirtyi kokonaan Viestintävirastolta välittäjille. Nyt on siis syytä tarkistaa, että yrityksen mahdollisesti tulevaisuudessa tarvitsemat verkkotunnukset on rekisteröity sen nimi

Lue lisää

”Innostun hyvistä juttuideoista”

Nina Garlo-Melkas aloitti Omnipressin erikoistoimittajana helmikuussa ja on nimitetty teollisen kunnossapidon Promaint- ja Maintworld -erikoislehtien sekä verkkopalvelujen päätoimittajaksi elokuun alusta lukien. Nina osallistuu myös Omnipressin muiden lehtien toimitustiimien työskentelyyn.

Lue lisää

Lehtien someseuraajien määrä kasvaa vauhdilla

Aikakausimedioita seurataan somessa entistä ahkerammin. Tänä keväänä ylittyi jo kahden miljoonan someseuraajan raja ja toukokuun lopussa seuraajien määrä oli kasvanut 15 prosenttia verrattuna vuoden alkuun. Suurimman harppauksen on tehnyt Instagram, jonka kohdalla lehtien kanavien tilaajien määrä on noussut yli 36 prosenttia.

Lue lisää

”Sisältö ratkaisee”

Tiina Parikka on aloittanut Omnipressin kehityspäällikkönä huhtikuun puolivälissä. Tiinalla on vankka toimituksellinen tausta sekä tuottajana että toimittajana. Omnipressissäkin hän osallistuu toimitukselliseen työhön, mutta vastaa pääasiallisesti uusasiakasratkaisuista.

Lue lisää

Omnipress ottaa ohjat TAT talksin toteutuksessa

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT välittää tietoa yrityksille ja koulumaailmalle siitä, mitä nuoret ajattelevat ja toivovat työelämästä. Toisaalta TAT tekee töitä nuorten talouden ja yhteiskunnallisen ymmärryksen eteen.

Lue lisää

Historiikki – 30 vuotta viihtyisää asumista Vantaalla – Vav Asunnot Oy 1986-2016

Lue lisää