Ajankohtaista

PRO-gaalassa rentoa glamouria – Suomen parhaat ammattikeittiöiden tekijät palkittiin

Aromi-lehti palkitsi Suomen ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat ammattilaiset PRO-tunnustuspalkinnoilla 670 juhlavieraan voimin Kaapelitehtaalla Helsingissä keskiviikkona 18.1.2023.

Lue lisää

Päivi Tuomisto yhteyspäälliköksi Omnipressiin

Vahva projektiosaaja ja vuosia eri mainostoimistoissa työskennellyt Päivi Tuomisto on nimitetty yhteyspäälliköksi Omnipressiin.

Lue lisää

Henni Jääskeläinen tuottajaksi bisnesmediatiimiin

Kokenut taloustoimittaja Henni Jääskeläinen (33) on valittu tuottajaksi Omnipressin bisnesmediatiimiin.

Lue lisää

Asiakkuuspäälliköksi Suomen herkullisimpaan ammattimediaan!

Haemme nyt tiimiimme aktiivista ja aikaansaavaa ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ, joka osaa saattaa kaupat päätökseen ja joka saa ruoka- ja juoma-alan ammattilaiset syömään kädestään.

Lue lisää

Someammattilaisen opeilla yli sudenkuoppien

Somevalmentaja Noora Verronen piti inspiroivan esityksen Hotel Mestarin isolla ruudulla Helsingissä 28. syyskuuta.

Lue lisää

Tule meille tuottajaksi bisnesmediatiimiin!

Pääset toteuttamaan näyttäviä ja vaikuttavia sisältöjä omilla aloillaan Suomen johtaviin asiakasmedioihin. Tekemiselläsi on arvokas rooli asiakkaidemme kohderyhmien ammatillisessa kehittymisessä, vaurastumisessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttavuudessa.

Lue lisää

Viisaalla Rahalla keskimäärin 57 000 lukijaa

Kansallinen Mediatutkimus 2022 osoittaa Viisaan Rahan painettua lehteä lukevan keskimäärin 57 000 lukijaa. Lehden kokonaistavoittavuus yhdessä viisasraha.fi-sivuston kanssa on 82 000 viikoittaista lukijaa.

Lue lisää

Harjoittelijan paikka avoinna

Etsimme joukkoomme vielä täksi syksyksi toimitusharjoittelijaa. Meillä pääset tutustumaan media-alan kehitykseen näköalapaikalta. Hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lue lisää

Omnipressin aamiaistilaisuus veti Savoyn salin täyteen markkinointiammattilaisia

Omnipress kutsui myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia kesäaamiaiselle ravintola Savoyhin Helsinkiin torstaina. Aiheena olivat digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet.

Lue lisää

PRO-gaalassa palkittiin Suomen kovimmat ravintola- ja keittiöammattilaiset – juhlat Hollywood-hengessä

PRO-palkinnot jaettiin jo 20. kerran ja peräti 800 PRO-vierasta kokoontui juhlimaan ammattitaitoa Helsingin Messukeskukseen torstaina 21. huhtikuuta. Tuomariston valinnat julkistettiin istuvan illallisen lomassa. Illan päätähtinä olivat viidessätoista eri sarjassa ehdolle asetetut ammattikeittiön ja ravintolan ammattilaiset.

Lue lisää

Jenni Ruotsalo tuottajaksi Omnipressiin

Kokenut toimittaja ja tuottaja Jenni Ruotsalo on nimitetty tuottajaksi Omnipressin ammattimediatiimiin.

Lue lisää

Tuottaja ammattimediatiimiin

Oletko sinä etsimämme idearikas tuottaja?

Lue lisää

Aromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen

Uudistimme Aromin, koska haluamme tehdä teille ruuan ja juoman ammattilaisille Suomen inspiroivinta ja hyödyllisintä journalismia, joka kulkee matkassa niin hyvinä kuin huonompinakin aikoina.

Lue lisää

Uusi avecmedia.fi yhdistää pandemiasta kärsineet alat

Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten yhteinen kohtaamispaikka. Avec aukeaa keskellä kaksivuotisen pandemian vaikeimpia viikkoja – ja juuri nyt on sille oikea aika.

Lue lisää

Jaakko Sandqvist digituottajaksi Omnipressiin

Vahva verkkosisältöjen osaaja Jaakko Sandqvist on nimitetty Omnipressiin digituottajaksi. Jaakko vastaa tammikuussa avattavan uuden ammattimedian, Avecin yhteisön rakentamisesta, tuotannosta ja kehittämisestä. Jaakolla on vuosien kokemus verkkomedian tuotannosta ja analytiikasta Iltalehdestä ja MTV:stä.

Lue lisää

Omnipress organisoituu vahvuuksiensa ympärille

Omnipressin organisaatiomalli ja toimenkuvat ovat uudistuneet vastaamaan asiakkaitten nykytarpeita viestinnän, sisältötekemisen ja myynnin osalta.

Lue lisää

Myyntitiimimme vahvistuu!

Omnipress vahvistuu kahdella energisellä osaajalla. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Tiia ja Arttu!

Lue lisää

Yhteisömanageri/digituottaja – Media X

Oletko sinä etsimämme idearikas ja ketterä verkko-osaaja? Tule kehittämään uutta verkkomediaa ”Media X:ää” ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan ammattilaisille. Uudessa yhteisömanagerin/digituottajan tehtävässä pääset ydintiimiin luomaan koukuttavaa ja merkityksellistä verkkomediaa ja vaikuttamaan sen kasvuun.

Lue lisää

Aromi-lehti jakoi PRO-palkinnot 600 hengen koronaturvallisella gaalaillallisella

PRO-gaalassa tunnustuspalkintoja jaettiin 15 kategoriassa ammattikeittiö- ja ravintola-alan kovimmille ammattilaisille. Finlandia-taloon järjestettiin 600 hengen illallisen ja järjestelyjen ajaksi koronakupla, eikä sisälle päässyt ilman negatiivista tulosta koronapikatestissä.

Lue lisää

Ensimmäinen puhelu: Afganistan

Toimitusharjoittelijan työhön mahtuu monenlaisia oppimiskokemuksia. Iina Pykäläinen aloitti elokuussa harjoittelijana Omnipressissä ja pääsi nopeasti tositoimiin.

Lue lisää

Outi Tuomivaara ottaa Aromin, Eventon ja Shakerin ruorin

Mediamoniottelija Outi Tuomivaara aloittaa tällä viikolla Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittajana. Hänellä on vahva media- ja ruoka-alan tausta isoista suomalaisista lehtitaloista sekä sovelluskehityksestä kansainvälistyvästä startupista. Outin myötä Aromin, Eventon ja Shakerin tiimi vahvistuu digivisionäärillä, joka näkee, missä jo valmiiksi monikanavaisilla medioilla on hyödyntämätöntä potentiaalia käytettävänään.

Lue lisää

Maailmalla asuvat suomalaiset kokoontuvat virtuaaliseen Suomi-kylään 7.-13.6.2021

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Suomi-kylätapahtuma luo rajat ylittäviä kohtaamisia ja yhteisiä tunnemuistoja, avaa uudenlaista yhteiskunnallista vuoropuhelua ulkosuomalaisuudesta sekä esittelee suomalaista osaamista maailmalla. Suomi-kylän järjestää Suomi-Seura ry yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Tapahtuman mediayhteistyökumppani on Omnipress Oy.

Lue lisää

Outi Tuomivaara Aromin päätoimittajaksi

Aromin, Shakerin ja Eventon lehtiperheen päätoimittajaksi on nimitetty Outi Tuomivaara. Ravintola- ja tapahtuma-alan arvostetuimpia medioita kustantaa Omnipress Oy, joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Lue lisää

Heli Koivuniemi siirtyy Länsiväylän päätoimittajaksi

Aromin, Shakerin ja Eventon vastaava päätoimittaja Heli Koivuniemi siirtyy maaliskuussa espoolaisen kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajaksi.

Lue lisää

Janne Murtomaa aloitti Omnipressin myyntipäällikkönä

Janne Murtomaa (tradenomi, YAMK) aloitti myyntipäällikkönä Omnipressin asiakasjulkaisuissa 16.11.

Lue lisää

Mediatalo Keskisuomalaisen Omnipressiin uusi toimitusjohtaja

Mediatalo Keskisuomalaisen ammattilehti- ja asiakasviestintäliiketoimintayksikkö Omnipressin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty VTM Sari Mikkonen-Mannila.

Lue lisää