2.9.2021

Aromi-lehti jakoi PRO-palkinnot 600 hengen koronaturvallisella gaalaillallisella

PRO-gaalassa tunnustuspalkintoja jaettiin 15 kategoriassa ammattikeittiö- ja ravintola-alan kovimmille ammattilaisille. Finlandia-taloon järjestettiin 600 hengen illallisen ja järjestelyjen ajaksi koronakupla, eikä sisälle päässyt ilman negatiivista tulosta koronapikatestissä.

Alun perin keväälle suunnitellun ja kahdesti siirretyn tapahtuman turvallisuus varmistettiin mittavilla vapaaehtoisilla turvatoimilla. Paikalla oli yli 30 sairaanhoitajaa tekemässä suomalaisen valmistajan CE-hyväksyttyjä pikatestejä jokaiselle sisääntulijalle kahdessa eri sisäänkäyntipisteessä. Vieraiden saapuminen oli porrastettu ja Securitaksen henkilökunta valvoi kulkua koronakuplaan.

Viime vuodesta asti ratkaisua odottaneet PRO-voittajat pääsivät nostamaan palkintopatsaat yleisön aplodien siivittämänä, ja juhlan tuntua koronan kurittamalla alalla onkin kaivattu. Illalliselle luodun koronakuplan avulla haluttiin myös näyttää, että terveysturvallisten tapahtumien järjestäminen on mahdollista.

– 600 testatulla henkilöllä todettiin nolla positiivista koronatestitulosta. Toivomme, että esimerkkimme luo uskoa koko alalle: täältä noustaan ja vahvempina kuin koskaan, sanoo Omnipressin julkaisemien Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittaja Outi Tuomivaara.

– Gaalaillallisen tunnelma oli huikea, ja meihin kaikkiin patoutunut tarve juhlia yhdessä pääsi turvallisessa ympäristössä valloilleen. Tunteita ei peitelty, kun palkitut saivat tunnustusta ansiokkaasta työstään. Jopa miehet pöytäseurueessani kuivasivat silmäkulmiaan palkintopuheiden aikana, hän jatkaa.

PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003 lähtien. Kilpailun sarjoihin ja tämän vuoden voittajiin voit tutustua osoitteessa: www.propalkinnot.fi

 

Omnipress‌ Oy ‌julkaisee‌ ‌ja‌ ‌kustantaa‌ ‌ravintola-‌ ‌ja‌ ‌tapahtuma-alan‌ ‌Aromi-,‌ ‌Shaker-‌ ‌ja‌ ‌Evento-ammattilehtiä‌ sekä suunnittelee monikanavaista‌ ‌asiakasmediaa‌ ‌Suomeen‌ ‌ja‌ ‌ulkomaille‌ ‌noin‌ ‌20‌ ‌eri‌ ‌kumppanille. Omnipress on osa Keskisuomalainen-konsernia.

 

Teksti ja kuvat: Eemeli Sarka

JAA