11.11.2022

Asiakkuuspäälliköksi Suomen herkullisimpaan ammattimediaan!

Haemme nyt tiimiimme aktiivista ja aikaansaavaa ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ, joka osaa saattaa kaupat päätökseen ja joka saa ruoka- ja juoma-alan ammattilaiset syömään kädestään.

Aromi on arvostettu ruoka-alan ammattimedia, jonka tuntevat kaikki horeca-alan osaajat ympäri Suomen. Yli viisikymmentä vuotta ilmestynyt ja tänä vuonna uudistunut Aromi-lehti on keskustelujen avaaja ja oman alansa sanansaattaja. Sen rinnalle on syntynyt uusi verkkomedia avecmedia.fi.

Päätuotteesi on Aromin tuoteperhe ja lisänä salkussasi on muitakin Omnipress Oy:n asiakkuuksia. Tunnet kiinnostusta horeca-alaan ja tapahtumiin sekä hallitset digitaalisen mainosympäristön. Sinulla on kokemusta mediamyynnistä ja mielellään myös tunnet entuudestaan ammattikeittiö-, ravintola- ja elintarvikealaa. Olet itsenäinen työskentelijä, mutta myös tiimipelaaja. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään uudenlaisia kaupallisia ratkaisuja sekä verkkoon että printtiin.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kivat toimistotilat Tikkurilan liikekeskuksessa ja kilpailukykyisen palkan. Jätäthän hakemuksesi täällä viimeistään 30.11.2022 kello 14:00 mennessä. Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila sähköpostitse sari.mikkonen-mannila@media.fi tai puhelimitse 050 387 8308.

Mediatalo Keskisuomalainen on kasvava suomalainen mediakonserni. Konsernissa on 100 uutismediaa ja sen lisäksi radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää. Konserni on kehittämässä median tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com 

Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille ja kustantaa ammattimedioita Aromi, Evento ja Shaker sekä avecmedia.fi. Lisätietoja meistä saat osoitteesta: www.omnipress.fi

JAA