30.8.2022

Harjoittelijan paikka avoinna

Etsimme joukkoomme vielä täksi syksyksi toimitusharjoittelijaa. Meillä pääset tutustumaan media-alan kehitykseen näköalapaikalta. Hae nopeasti, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

WANTED! Meillä on vain hyviä ja erittäin hyviä kokemuksia toimitusharjoittelijoista, joten kaipaamme taas yhtä sellaista joukkoomme vielä täksi syksyksi. Paikka sopii esimerkiksi suomen kielen, viestinnän tai journalismin yliopisto- tai ammattikorkeakoulussa opintojaan lopettelevalle tulevalle media-alan ammattilaiselle.

Meillä pääset tutustumaan media-alan kehitykseen näköalapaikalta. Kuljetamme parhaillaan monia asiakkaitamme kohti digitaalisempia sisältöratkaisuja ja uudistamme monia printtimedioita. Meillä on asiakkaana yrityksiä, julkishallinnon toimijoita ja järjestöjä taloudesta tekniikkaan, terveyteen ja asumiseen.

Kaipaamme syksyksi joukkoomme reipasta ja työtä pelkäämätöntä tekijää, jolla on erinomainen suomen kielen taito, halua oppia ja kyky tarttua uusiinkin asioihin. Työtehtävä pitää sisällään mm. oikolukua sekä sisältöjen tuottamista ja julkaisemisesta eri kanavissa. Ammattitaitoinen porukkamme on tottunut ohjaamaan harjoittelijoita ja moni meille kerran harjoittelun aloittanut on tullut jäädäkseen.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 12.9. mennessä osoitteeseen tiina.parikka@media.fi. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja harjoittelusta antaa sisältöstrategi Tiina Parikka ke 31.8. klo 9-11 ja ma 5.9. klo 10-12 numerosta 0414363678.

JAA