3.3.2021

Heli Koivuniemi siirtyy Länsiväylän päätoimittajaksi

Aromin, Shakerin ja Eventon vastaava päätoimittaja Heli Koivuniemi siirtyy maaliskuussa espoolaisen kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajaksi.

Espoolaisella Heli Koivuniemellä on aiempaa kokemusta Etelä-Suomen Media oy:stä sekä kaupunkilehtien tekemisestä. Hän toimi ennen aikakauslehtipuolelle siirtymistään neljän vuoden ajan pääkaupunkiseudun kaupunkilehtien yhteistoimituksessa toimittajana ja vastaavana teematuottajana.

– Hienoa, että Heli palaa kehittämään aikakauslehdissä saadulla osaamisellaan laatukaupunkilehdistämme entistäkin parempia, varsinkin kun hänellä on jo tiivis tuntuma espoolaiseen elämänmenoon, sanoo Etelä-Suomen Media Oy:n sisältöjohtaja Joonas Romppanen.

Koivuniemi on erityisen innoissaan, että pääsee kehittämään espoolaisten aidosti omaa kaupunkimediaa yhdessä kokeneen tiimin kanssa.

– Länsiväylällä on pitkät perinteet ja vahva jalansija Espoossa. Nyt tavoitteena on päivittää sisältöä ja suhdetta lukijoihin ja vastata sitä kautta heidän tarpeisiinsa. Olla läsnä siellä, missä tapahtuu ja kertoa siitäkin, mistä ei vielä tiedetä. Elää ja hengittää espoolaisten arkea ja tavoittaa heidät monikanavaisesti, Koivuniemi jatkaa.

Päätoimittajan rekrytointi käynnistyy

Aromi-, Shaker- ja Evento-lehdet ovat osa Omnipress oy:tä. Omnipressin toimitusjohtajana aloitti helmikuussa 2021 Sari Mikkonen-Mannila. Hän toteaa, että Koivuniemen siirtyminen konsernin kaupunkilehtiin juuri nyt osuu ajallisesti yrityksessä käynnissä olevaan muutoshetkeen.

– Omnipressin strategiaa rakennetaan parhaillaan uusiksi. Asiakasmedian lisäksi ammattimedian roolia, merkitystä ja kasvupolkua mietitään nyt uudella tavalla, Mikkonen-Mannila sanoo.

Omnipress oy käynnistää Aromin, Shakerin ja Eventon uuden päätoimittajan rekrytoinnin heti ensi viikon alusta.

Omnipress oy on osa Keskisuomalainen-konsernin Aikakauslehtiryhmää. Aikakauslehtiryhmään kuuluvat asiakas- ja sidosryhmälehtien tuotannosta vastaava Omnipress oy, ammattilehdet Aromi, Evento ja Shaker. Aikakauslehtiryhmän liikevaihto vuonna 2018 oli noin 4,1 miljoonaa euroa.

Länsiväylä on Etelä-Suomen Media oy:n julkaisema Espoon ykkösmedia, joka tavoittaa säännöllisesti 127 000 lukijaa (KMT 2020). Etelä-Suomen Media oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

 

Teksti: Toimitus
Kuva: Timo Porthan

JAA