9.12.2022

Henni Jääskeläinen tuottajaksi bisnesmediatiimiin

Kokenut taloustoimittaja Henni Jääskeläinen (33) on valittu tuottajaksi Omnipressin bisnesmediatiimiin.

Aiemmin Henni Jääskeläinen on työskennellyt Alma Talentilla ja Talentumilla Talouselämän, Kauppalehden ja Markkinointi & Mainonnan toimituksissa yhdeksän vuotta ja viimeksi kolme vuotta koulutusyhtiö Brikin lehden päätoimittajana ja viestinnän asiantuntijana. Henni on koulutukseltaan medianomi Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismin linjalta.

– On hienoa saada Henni vahvistukseksi tiimiin! Hän hallitsee eri tekstilajit uutisista aina kirjoihin ja tiedotteista some-päivityksiin, ja pystyy kehittämään asiakkaidemme viestintää kokonaisvaltaisesti, tiiminvetäjä Juha Peltonen arvioi.

Bisnesmediatiimin asiakkaita ovat esimerkiksi Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA, Suomen Osakesäästäjät ja Helsingin Satama jäsen- ja asiakaslehtineen, mutta yhtä hyvin koko suomalainen merenkulkuala Navigator Magazine -sivuston kautta.

– Tehtävässä kiinnostaa juuri monipuolisuus. Pääsen hyödyntämään kertynyttä osaamistani, mutta oppimaan myös paljon uutta, Henni Jääskeläinen kertoo.

Hän aloittaa uudessa työssään 12. joulukuuta.

Peltosen mukaan kiinnostus Omnipressiä ja avoinna ollutta tuottajan tehtävää kohtaan oli yllättävänkin suurta, ottaen huomioon tuottajan rooliin pystyvien toimittajien hyvä työmarkkinatilanne.

– Oli mahdollisuus valita hyvistä. Varsinaisia hakemuksia tuli 23, minkä lisäksi useita puhelin- ja sähköpostitiedusteluja. Joukossa oli paljon kokeneita ja päteviä, huvikseen hakevia ei juuri ollut. Kiitän kaikkia hakijoita. Heistä monen kanssa käynnistyy ilman muuta yhteistyö freelancer-pohjalta, Peltonen lupaa.

Kuva: Timo Porthan

JAA