”Innostun hyvistä juttuideoista”

Nina Garlo-Melkas aloitti Omnipressin erikoistoimittajana helmikuussa ja on nimitetty teollisen kunnossapidon Promaint- ja Maintworld -erikoislehtien sekä verkkopalvelujen päätoimittajaksi elokuun alusta lukien. Nina osallistuu myös Omnipressin muiden lehtien toimitustiimien työskentelyyn.

Parhaimmillaan toimittajan työtä voi verrata salapoliisityöhön.

– Innostun työstäni ja uusista haasteista joka päivä. Toimittajan työ on parhaimmillaan verrattavissa salapoliisityöhön: jatkuvaa uuden oppimista ja uusien juttuideoiden metsästämistä lukijoiden iloksi. Mikään aihe ei ole liian vaikea – ja vaikka olisi uusi, aina voi ja toimittajana kuuluukin kysyä alan asiantuntijoilta.

Nina Garlo-Melkas on Promaint- ja Maintworld -erikoislehtien uusi päätoimittaja.
Nina Garlo-Melkas on Promaint- ja Maintworld -erikoislehtien uusi päätoimittaja.

– Haluan olla mukana luomassa laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä eri alojen lehtiin ja olla kehittämässä erityisesti Promaint sekä Maintworld-lehtien sisältöä ja rakennetta edelleen.

Nina Garlo-Melkas on Turun yliopistosta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on työskennellyt muun muassa kansainvälisissä uutistoimistoissa, kuten Bloombergilla ja Reutersilla. Viime vuodet hän on toiminut vapaana toimittajana ja kirjoittanut laajalti erilaisiin tekniikan, talouden ja terveydenhoitoalan julkaisuihin.

Promaintin ja Maintworldin päätoimittajana Nina seuraa Martti Hakosta, joka edelleen jää taustajoukkoihin tukemaan lehtien ja verkkopalveluiden kehittämistä.

Kahden pienen lapsen äitinä Ninan harrastukset ovat viime vuosina painottuneet lasten harrastusrumban pyörittämiseen. Perheessä on myös kaksi mäyräkoiraa, joiden kanssa lenkkeily Töölönlahden ympäri kuuluu perheen päiväohjelmaan.

Maintworld
Promaint

JAA