Jaakko Sandqvist
18.1.2022

Jaakko Sandqvist digituottajaksi Omnipressiin

Vahva verkkosisältöjen osaaja Jaakko Sandqvist on nimitetty Omnipressiin digituottajaksi. Jaakko vastaa tammikuussa avattavan uuden ammattimedian, Avecin yhteisön rakentamisesta, tuotannosta ja kehittämisestä. Jaakolla on vuosien kokemus verkkomedian tuotannosta ja analytiikasta Iltalehdestä ja MTV:stä.

Avec on ruuan, juoman ja tapahtuman ammattilaisten uusi verkkomedia. Päätoimittaja Outi Tuomivaaran johdolla Jaakko Sandqvistin ja muun tiimin missiona on auttaa ammattilaisia ja yrityksiä uusiutumaan sekä lisätä työelämän hyvinvointia. Ravintola- ja tapahtuma-alan verkosto on ollut tähän asti vailla omaa päivittäistä mediaa. Sivuston pohjana ovat Aromi-, Shaker- ja Evento-lehdet, jotka tavoittavat laajasti näiden kolmen alan ammattilaiset.

– Jaakolla on pitkä kokemus verkkoyhteisöjen rakentamisesta, toimivuudesta ja testauksesta. Niinpä on arvokasta, että hän on päässyt rakentamaan tiimin kanssa Avecia jo ennen sen lanseerausta, iloitsee Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

– Jaakko tulee ottamaan kehitysroolia myös muissa projekteissamme. Hänellä on koulutustaustaa ja hän on lupautunut konsultoimaan ja kouluttamaan asiakkaitamme verkon lainalaisuuksista.

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille sekä kustantaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilehtiä Aromi, Shaker ja Evento. Yhteensä meitä on parikymmentä ammattilaista sekä laajat ja toimivat verkostot kotimaassa ja ulkomailla.

Omnipressin toimipiste on Tikkurilassa Vantaalla ja se kuuluu 6 000 henkeä työllistävään, vahvaan suomalaiseen mediakonserniin Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Kuva: Eemeli Sarka

JAA