17.6.2024

Meira Nova on uusi PRO-kumppani

Horeca-alaa yhdistävä PRO-kilpailu käynnistyy elokuussa jo 23. kerran. Horeca-tukku Meira Nova aloittaa kilpailun uutena kumppanina nimikkosarjanaan Lehdistön palkinto.

”Meira Nova haluaa osana S-ryhmää olla mukana ja tukemassa horeca-alaa ja sen osaajia Suomessa. On ilo ja kunnia päästä jakamaan lehdistön myöntämä PRO-palkinto tässä upeassa gaalassa”, Meira Novan kaupallinen johtaja Arja Liimatainen kertoo.

PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003 ja niistä vastaa yli puoli vuosisataa ilmestynyt Aromi-lehti. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.

”Olen todella iloinen uudesta kumppanuudesta Meira Novan kanssa. Upeat, luotettavat kumppanit mahdollistavat alan ykköstapahtuman kasvun ja kehityksen vuodesta toiseen. Mediakiinnostus alaa ja kilpailua kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta ja Lehdistön palkinto -kategoria on erittäin tärkeä”, kertoo Sari Mikkonen-Mannila, kilpailun järjestävää Aromi-lehteä kustantavan Omnipressin toimitusjohtaja.

PRO-kilpailun ainutlaatuisuus perustuu siihen, että edustettuina ovat kaikki tärkeät ammattiryhmät ja kilpailun kumppaneina alan tärkeimmät yritykset. Palkintoja jaetaan 16 eri sarjassa ja lisäksi lehdistö valitsee oman suosikkinsa.

PRO-ehdokasasettelu alkaa 7. elokuuta 2024. Kilpailu huipentuu PRO-gaalaan, joka järjestetään tammikuussa 2025.

avecmedia.fi/propalkinnot/

JAA