Omnipress Ura-lehden tuottajaksi

Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen jäsenlehteä Uraa tuottaa ensi vuoden alusta lähtien Omnipress yhteistyössä liiton viestinnän kanssa. Samalla päivitetään myös lehden verkkosivusto, joka siirtyy osaksi yhteiskunta-ala.fi -sivustoa.

— Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut on vireä liitto, joka ottaa aktiivisesti kantaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Hyvä esimerkki tästä on juuri julkaistu perhevapaamalli, josta teimme jo yhteistyössä videon. On ilo päästä tuottamaan sisältöä liiton monipuoliselle jäsenistölle, Omnipressin kehityspäällikkö Tiina Parikka sanoo.

— Pyrimme tulevina vuosina kehittämään erityisesti verkkotuotantoa, ja Omnipress on tähän sopiva kumppani. Yhteyshenkilömme Tiina Parikka on jo ennestään tuttu monen vuoden yhteistyön kautta, Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen sanoo.

JAA

Notice: Undefined variable: category_idx in /home2/omnipres/public_html/wp-content/themes/omniteema/single.php on line 37

Notice: Undefined property: WP_Error::$category_parent in /home2/omnipres/public_html/wp-content/themes/omniteema/single.php on line 39