24.5.2021

Outi Tuomivaara Aromin päätoimittajaksi

Aromin, Shakerin ja Eventon lehtiperheen päätoimittajaksi on nimitetty Outi Tuomivaara. Ravintola- ja tapahtuma-alan arvostetuimpia medioita kustantaa Omnipress Oy, joka kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Tuomivaaralla on pitkä kokemus mediasta ja ruoka-alalta. Viimeisen vuoden hän on toiminut ruokastrategina kansainvälisille markkinoille tähyävässä, ruokasovellusta rakentavassa startupissa. Aiemmin hän on työskennellyt kaupallisten ruokasisältöjen parissa A-lehdissä sekä tuottajana ja toimittajana Sanomassa useissa aikakaus- ja sanomalehdissä. Hänen käsialaansa on myös palkittu Samasta Padasta -kirjasarja. Koulutukseltaan Tuomivaara on kasvatustieteen maisteri. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

– Haimme näkemyksellistä uudistajaa ja sellaisen Outissa saimme. Meillä on nyt koossa taitava ammattimediatiimi, jonka kanssa lähdemme kehittämään vahvaa ja vuorovaikutteista mediaa ja yhteisöä myös verkkoon, toteaa Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

– Nyt on aika katsoa tulevaan ja olla rohkea. Vuosi ravintola- ja tapahtuma-alalla on ollut äärimmäisen haastava. Samalla on kuitenkin nähty mahdollisuuksia, ja alalla on tehty rohkeita avauksia sekä innovoitu uutta. Kumppaneittemme ja lukijoittemme kanssa haluamme olla nostamassa alan yhteishenkeä, toiveikkuutta ja visioimiskykyä vaikeuksien jälkeen jopa entistä innostuneemmalle tasolle, linjaa Outi Tuomivaara.

Aromi on monikanavainen ja riippumaton ruoan ja juoman ammattilaisten oma media. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa ja ideoita päivittäiseen arkeen, omassa työssä kehittymiseen ja bisneksen eteenpäin viemiseen. 

Monikanavainen Evento on tapahtumateollisuuden ja kohtaamisten ammattilaisten media. 

Shaker on erikoislehti anniskelualan ammattilaisille. Se tavoittaa kaikki anniskelutoimipisteet halki Suomen ja siinä on mahdollista julkaista myös väkevien alkoholien mainontaa.

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa yli 20 yritys- ja järjestöasiakkaalle Suomeen ja ulkomaille ja kustantaa omia ammattilehtiä. Omnipress on osa Keskisuomalainen-konsernia. 

 

Lisätietoja antavat: 

Sari Mikkonen-Mannila
puh. 050 387 8308

Outi Tuomivaara
puh. 044 550 5184

 

Kuva: Riikka Kantinkoski

JAA