Paljon onnea VAV!

Asiakkaamme VAV Asunnot Oy on tarjonnut kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja vantaalaisille jo 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä yhtiöllä on jo yli 10 000 vuokra-asuntoa ja uusia kohteita rakennetaan koko ajan. Omnipressin yhteistyö VAV:n kanssa alkoi marraskuussa 2012.

– Omnipress tuottaa meille neljä kertaa vuodessa ilmestyvän VAV-viestin, joka jaetaan kaikille asukkaillemme. Lisäksi olemme toteuttaneet yhteistyössä vuosikertomukset, ja he ovat toimittaneet meille valokuvia, lehti-ilmoituksia ja muita viestintämateriaaleja, VAV:n tiedottaja Tuomas Alho kertoo.

– Yhteistyömme sujuu mainiosti. Nopeissakin tilanteissa Omnipress on joustava ja he pystyvät toimimaan pikaisellakin aikataululla.

– Pitkäaikaisesta kumppanuudesta on myös selkeitä hyötyjä. Alamme on spesiaali ja on tärkeää, että kirjoittajat ja muut lehteä tekevät tuntevat hyvin toimintatapamme ja alalla käytettävän terminologian.

Vav-viesti 3/20126:

VAV Asunnot elää hektistä aikaa

Vantaan Asuntojen toimitusjohtaja Teija Ojankoski valottaa haastattelussaan julkisen rakentamisen tulevaisuutta Vantaalla. 

Tutustu VAV-viestiin

JAA