15.4.2024

Tapahtuma-alan Oscarit jaettiin Helsingissä

Evento Awardsissa palkittiin Suomen parhaita tapahtumia.

Evento Awards on tapahtuma-alan ykköskilpailu, jonka järjestää Omnipressin kustantama Evento-lehti. Evento Awardsissa palkittiin Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä. Finalistien joukossa oli Suomen suurimpia tapahtumatoimistoja, yrityksiä ja parhaita ammattilaisia. Tuomaristo koostui tapahtuma-alan ammattilaisista ja alan tärkeimpien sidosryhmien edustajista.

Evento Awards -palkinnot jaettiin Kongressi Meetings & Events -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa torstaina 11.4.2024. Evento Awards huipentui iltajuhlaan Kulttuurikasarmissa Helsingin keskustassa. Katso aftermovie tästä.

Vuodesta 2014 järjestetty Evento Awards jäi tauolle vuonna 2021 koronapandemian ja tapahtuma-alan sulun vuoksi. Nyt kilpailu palasi uudistettuna.

”Tapahtuma-alan kasvuvauhti ja ammattitaito on kova. Yhä useampi yritys kanavoi merkittävän osan markkinoinnistaan tapahtumiin ja panostaa livekohtaamisiinja kilpailut ovat tärkeässä osassa  alan kehittymisessä ja mittaamisessa. Evento Awardseja uudistettiin reippaasti alan tärkeimpien toimijoitten kanssa yhteistyössä. Kilpailun huikea taso kertoo, että onnistuimme modernisoinnissa”, toteaa Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Kongressi Meeting & Events, Paviljonki, Lyyti, Securitas, Helsinki, Tapahtumateollisuus ry, Myspeaker, Sinebrychoff ja Capital AV.

Tässä ovat Evento Awards -voittajat 2024! | Avec (avecmedia.fi)

Evento Awards -kuvapankki.

JAA