”Sisältö ratkaisee”

Tiina Parikka on aloittanut Omnipressin kehityspäällikkönä huhtikuun puolivälissä. Tiinalla on vankka toimituksellinen tausta sekä tuottajana että toimittajana. Omnipressissäkin hän osallistuu toimitukselliseen työhön, mutta vastaa pääasiallisesti uusasiakasratkaisuista.

Haluan olla luomassa laadukkaita ja tuloksellisia mediaratkaisuja erilaisille toimijoille.
Tiina Parikka
Tiina Parikka aloitti Omnipressin kehityspäällikkönä huhtikuun puolivälissä.

– Keskitymme merkityksellisiin sisältöihin. Tärkeintä on miettiä yhdessä julkaisijan kanssa, mitä ja millaisia sisältöjä tuotetaan. Sitten sisältö jaetaan eri kanaviin julkaistavaksi kunkin kanavan ominaispiirteet huomioiden. Toki suunnittelemme ja toteutamme myös eri kanavat, joissa sisältö julkaistaan, oli sitten kyse painetusta lehdestä, verkkomediasta, uutiskirjeistä tai sosiaalisen median kanavista.

Koulutukseltaan Tiina Parikka on yritysviestinnän tradenomi. Lisäksi hänellä on graafisen viestinnän tutkinto sekä aineopintojen verran viestinnän opintoja yliopistossa. Tiina siirtyi Omnipressiin Otavamedian asiakaslehtiyksiköstä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa MCI Press Oy:n sisältöjohtajana sekä Uudenmaan alueen paikallislehdissä.

– Uskon hyviin ideoihin. Oleellista on löytää oman tekemisen kannalta mielekkäimmät ratkaisut koko ajan kasvavasta mediakentästä ja tuottaa sellaista sisältöä, joka palvelee omaa toimintaa ja kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla.
– Haluan olla luomassa laadukkaita ja tuloksellisia mediaratkaisuja erilaisille toimijoille.

Tiina on kilpaillut esteratsastuksessa nuoresta tytöstä lähtien. Nykyisin hän toimii myös ratamestarina ja valmentajana. Harrastuksiin kuuluvat lisäksi golf, puutarhanhoito ja kaikenlainen hyötyliikunta.

Sisältömarkkinointi

JAA