10.10.2022

Tule meille tuottajaksi bisnesmediatiimiin!

Pääset toteuttamaan näyttäviä ja vaikuttavia sisältöjä omilla aloillaan Suomen johtaviin asiakasmedioihin. Tekemiselläsi on arvokas rooli asiakkaidemme kohderyhmien ammatillisessa kehittymisessä, vaurastumisessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttavuudessa.

Toivomme Sinulta kokemusta toimitustyöstä, kiinnostusta medioiden konseptointiin ja uteliaisuutta monen eri toimialan kehitykseen. Vaikka olisit vasta urasi alkuvaiheessa, tartut talouden, markkinoinnin ja logistiikan aiheisiin ennakkoluulottomasti. Tunnet verkkomedian lainalaisuudet ja tykkäät seurata analytiikkaa.

Olethan tiimipelaaja, ja projektinhallinnan taitosi ovat hyvät. Osaat hallita ajankäyttöäsi ja tehdä yhteistyötä laajan avustajaverkoston kanssa, ja langat pysyvät käsissäsi deadlinesta toiseen. Yhteydenpito asiakkaisiin on myös keskeinen osa työtäsi.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden tehdä merkityksellistä, modernia mediaa yhdessä muiden osaajien kanssa. Kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit ja saat käyttöösi lounas- ja liikuntaedun, toimivan työterveyshuollon ja muut ison konsernin mahdollisuudet. Käytössämme on joustavan työaika ja hyvät mahdollisuudet etätyöhön. Uudet toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilan juna-aseman yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi täällä viimeistään 23.10. mennessä. Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava tuottaja Juha Peltonen tiistaina 11.10. klo 10–12 ja torstaina 13.10. kello 14–16 numerosta 050 554 6426 sekä tarvittaessa muina ajankohtina juha.peltonen@media.fi.

Hakuaika alkaa: 07.10.2022 14:00
Hakuaika päättyy: 23.10.2022 23:59

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää. Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: https://www.keskisuomalainen.com/

Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille ja kustantaa ammattimedioita myös itse.

JAA