avecmedia.fi
11.2.2022

Tuottaja ammattimediatiimiin

Oletko sinä etsimämme idearikas tuottaja?

Tule tiimiimme tuottamaan ja kehittämään ammattimedioita ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisille. Vasta uudistettujen lehtien ArominEventon ja Shakerin lisäksi lanseerasimme Avecmedia.fin alkuvuodesta 2022.

Tuottajan tehtävässä pääset ydintiimiin vetämään tuliterän lehden toimitustyötä ja kehittämään lehden ja verkon yhteispeliä. Itsenäisessä roolissa saat käyttää luovaa näkemystäsi ja ideoida sisältöjä ja konsepteja, briiffata, editoida ja kirjoittaa. Tekemiselläsi on arvokas rooli lehden kohderyhmän ammattillisessa kehittymisessä, ja pääset itsekin seuraamaan alaa paraatipaikalta.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta toimitustyöstä, kirjoittamisesta ja editoinnista. Ymmärrät yleisösi kiinnostuksenkohteet ja haluat tuottaa lisäarvoa, innostaa ja inspiroida. Huomaat nopeasti trendit ja puheenaiheet ja osaat tuottaa niistä hyödyllistä sisältöä oikeisiin kanaviin.

Olet tiimipelaaja, ja projektinhallinnan taitosi ovat hyvät. Osaat johtaa omaa sekä avustajaverkoston työtä, ja langat pysyvät käsissäsi tiukemmankin deadlinen alla. Työpareina tiimissäsi toimivat päätoimittaja, AD, toinen tuottaja sekä digituottaja.

Toivomme sinulta: Sopivaa taustaa esimerkiksi toimituspäällikön, tuottajan tai toimitussihteerin tehtävistä. Kiinnostusta ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan kehitykseen. Hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle: Tilaisuuden tehdä merkityksellistä, modernia mediaa muiden osaajien kanssa. Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Lounas- ja liikuntaedun. Toimivan työterveyshuollon ja muut ison konsernin edut. Joustavan työajan. Mahdollisuudet etätyöhön ovat hyvät. Uudet toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilan juna-aseman yhteydessä. Paikka on kokoaikainen.

Täytä hakemus su 6.3. mennessä: työhakemus.  Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa: päätoimittaja Outi Tuomivaara tiistaina 15.2. klo 14–16 ja torstaina 17.2. klo 9–11 sekä tarvittaessa muina ajankohtina. Puh. 044 550 5184 ja outi.tuomivaara@media.fi

 

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille sekä kustantaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattimedioita Aromi, Shaker, Evento ja Avecmedia.fi. Yhteensä meitä on parikymmentä ammattilaista sekä laajat ja toimivat verkostot kotimaassa ja ulkomailla.

Olemme osa Mediatalo Keskisuomalaista.

JAA