23.8.2023

Uudet osaajat vahvistamaan joukkojamme

Elokuussa Omnipressin joukot vahvistuvat merkittävästi, kun uusina tuottajina aloittavat Miina Poikolainen, Kai Lintinen ja Kaisa Paavilainen. 

Miina Poikolainen ottaa vastuulleen erityisesti Omnipressin yhteiskunnallisia asiakkuuksia ja niiden kehitystyötä. Miina siirtyy Omnipressiin Hube Helsingistä ja on aiemmin työskennellyt muun muassa WWF:ssä ja monien yhteiskunnallisten asiakkuuksien parissa. Miina soittaa bändissä, joten paitsi työasioita myös keikka-aikatauluja voi kysellä meiltä.

Kai Lintinen vahvistaa toimitustemme tapahtumaosaamista. Kai tuntee Omnipressin jo entuudestaan ja on toiminut niin tapahtumatoimistossa kuin yrittäjänäkin. Kain vastuulla on tapahtuma-alan ykkösmedioiden Evento-lehden ja Avecmedia.fin tuottajuus. Kain panos näkyy myös tapahtuma-alan kilpailun Evento Awardsien toteutuksessa. Pientä huolta tiimissämme aiheuttaa Kain intohimo Arsenalia kohtaan, mutta eiköhän kauden aikana tehdä käännytystyötä.

Kaisa Paavilainen vastaa Aromissa ja avecmedia.fissä ruoka- ja juoma-alan sisällöistä sekä kehittää toimiston videokonseptien tarjoomaa. Kaisa siirtyy Omnipressiin Alma Median kaupallisten sisältöjen parista. Kaisalla on vahva tausta ruoka- ja ravintolatoimittajana muun muassa City-lehdessä ja verkkotoimittajana MTV Uutisissa ja Ilta-Sanomissa. Syksyllä hänestä tulee kahden kissan omistaja, joten toimistomme koira-kissa-marsusuhde on nyt tasapainossa.

Aromi-lehden edellinen tuottaja Mia Heiskanen aloitti Omnipressin kaupallisena tuottajana elokuussa. Mia keskittyy natiivimainonnan sekä kaupallisten yhteistöiden ja viestintäkumppanuuksien kehittämiseen.

Toivotamme kolmikon lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Kuva: Timo Porthan

JAA