20.1.2022

Uusi avecmedia.fi yhdistää pandemiasta kärsineet alat

Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten yhteinen kohtaamispaikka. Avec aukeaa keskellä kaksivuotisen pandemian vaikeimpia viikkoja – ja juuri nyt on sille oikea aika.

Pari viime vuotta ovat mullistaneet ravintoloiden, suurkeittiöiden, kahviloiden, baarien ja tapahtumien ammattilaisten työtä. Ammattilaiset, jotka työkseen tekevät elämyksiä ihmisten arkeen ja juhlaan, ovat joutuneet elämään rajoitusten ja epävarmuuden kanssa. Avecin missiona on auttaa ammattilaisia ja yrityksiä toimimaan ja uusiutumaan, kohottaa ammattiylpeyttä sekä tarjota vertaistukea, kaikkialla Suomessa.

– Uuden laadukkaan ammattimedian voimin haluamme luoda pandemiasta kovia iskuja ottaneille aloille uskoa tulevaisuuteen ja olla positiivisen muutoksen draiverina, kiteyttää Avecia julkaisevan Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

–  Tämä on meidän vastuullisuustekomme hyvin tuntemiemme ihmisten ja yritysten puolesta. Ensimmäiset mainostajat ovat halunneet mukaan heti ensijulkaisusta lähtien.

Avecia julkaisee Omnipress Oy, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista. Avecin juuret ovat pitkällä, sillä Omnipress julkaisee myös 55 vuotta täyttävää Aromi-lehteä ruuan ammattilaisille, Eventoa tapahtuma-alan tekijöille sekä Shakeria anniskelualalle. Avecin päätoimittaja on Outi Tuomivaara, joka toimii myös Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittajana.

– Ammattilehdillämme yhä tärkeä rooli, mutta uusi verkkomedia on se, jonka avulla voimme palvella lukijoita päivittäin ja toimia vuorovaikutuksessa alan tekijöiden kanssa. Juuri nyt se on tärkeintä, Outi Tuomivaara sanoo.

Tapahtuma-ala työllistää lähes 200 000 ihmistä (Tapahtumateollisuus ry), Matkailu- ja ravintolapalvelut jäsenyritykset työllistävät noin 70 000 ammattilaista. (MaRa ry). Keskus- ja valmistuskeittiöitä Suomessa on noin 12 000 kpl (Taloustutkimus 2021, Horeca-rekisteri).

Lisätietoja :

toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila
+358 50 387 8308 sari.mikkonen-mannila@media.fi

päätoimittaja Outi Tuomivaara
+358 44 550 5184  outi.tuomivaara@media.fi

johtaja, mediamyynti ja kumppanuudet Nina Harlin
+ 358 40 062 9400 nina.harlin@media.fi

 

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille sekä kustantaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilehtiä Aromi, Shaker ja Evento. Yhteensä meitä on parikymmentä ammattilaista sekä laajat ja toimivat verkostot kotimaassa ja ulkomailla.

Omnipressin toimipiste on Tikkurilassa Vantaalla ja se kuuluu 6 000 henkeä työllistävään, vahvaan suomalaiseen mediakonserniin Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Kuva: Jenni Väre

JAA