23.9.2022

Viisaalla Rahalla keskimäärin 57 000 lukijaa

Kansallinen Mediatutkimus 2022 osoittaa Viisaan Rahan painettua lehteä lukevan keskimäärin 57 000 lukijaa. Lehden kokonaistavoittavuus yhdessä viisasraha.fi-sivuston kanssa on 82 000 viikoittaista lukijaa.

Suomen Osakesäästäjien julkaiseman Viisaan Rahan tuottaa Omnipress. Viisas Raha oli nyt ensimmäistä kertaa mukana viime vuoden kesällä alkaneessa mittauksessa.

– Ensimmäinen mittaus antaa meille lähtötason, kun alamme toteuttaa uutta strategiaamme, jossa Viisas Raha on merkittävässä roolissa, Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman sanoo.

Hän uskoo Suomessa olevan tilaa laadukkaalle talousjournalismille.

– Eri lehdillä voi olla osin samojakin lukijoita, mutta asioita tarkastellaan eri näkökulmista. Laadukas talousjournalismi parantaa edellytyksiä kansankapitalismille ja suomalaisten vaurastumiselle.

Kansallisen Mediatutkimuksen tilaa MediaAudit Finland, joka on kustantajien, mainostajien sekä mainos- ja mediatoimistojen omistama yritys. Sen tehtävänä on tuottaa puolueetonta, luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa luetusta mediasta ja messutapahtumista. Tutkimuksen on toteuttanut Kantar TNS. KMT-lehtien lukijatiedot raportoidaan kerran vuodessa.

JAA