20.10.2021

Yhteisömanageri/digituottaja – Media X

Oletko sinä etsimämme idearikas ja ketterä verkko-osaaja? Tule kehittämään uutta verkkomediaa ”Media X:ää” ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan ammattilaisille. Uudessa yhteisömanagerin/digituottajan tehtävässä pääset ydintiimiin luomaan koukuttavaa ja merkityksellistä verkkomediaa ja vaikuttamaan sen kasvuun.

Sinulla on vahva kokemus verkkosisällön tuotannosta ja yhteisöjen rakentamisesta. Ymmärrät yleisösi kiinnostuksen kohteet ja haluat tuottaa lisäarvoa, innostaa ja inspiroida. Sytyt somesta ja analytiikasta. Huomaat nopeasti trendit ja puheenaiheet ja osaat tuottaa niistä hyödyllistä sisältöä oikeisiin kanaviin. Haluat pitää uutisnenäsi ajan tasalla käymällä alan tapahtumissa Helsingissä.

Olet tiimipelaaja, ja projektinhallinnan taitosi ovat hyvät. Työssäsi pääset jakamaan näkemystäsi verkkomedian rakentamisesta ja konseptoinnista myös muualle organisaatioon.

Toivomme sinulta: Sopivaa taustaa, esimerkiksi yhteisömanagerin tai verkkotuottajan/toimittajan tehtävistä toimitukselliselta tai kaupalliselta puolelta. Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä sosiaalisen median strategian, teknisten välineiden ja analytiikan hallintaa. Kiinnostusta ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan kehitykseen. Hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kaupalliseen ajatteluun.

Tarjoamme sinulle: Mahdollisuuden olla luomassa uutta modernia mediaa muiden osaajien kanssa. Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Lounas- ja liikuntaedun. Toimivan työterveyshuollon ja muut ison konsernin edut. Joustavan työajan. Mahdollisuudet etätyöhön ovat hyvät, ja uudet toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilan juna-aseman yhteydessä. Paikka on kokoaikainen.

Lähetä hakemuksesi 7.11. mennessä osoitteessa www.keskisuomalainen.com/rekry.  Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa: päätoimittaja Outi Tuomivaara, torstaina 21.10. klo 13–17 ja maanantaina 25.10. klo 9–11 sekä tarvittaessa muina ajankohtina. Puh. 044 550 5184 ja outi.tuomivaara@media.fi

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille sekä kustantaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilehtiä Aromi, Shaker ja Evento. Yhteensä meitä on parikymmentä ammattilaista sekä laajat ja toimivat verkostot kotimaassa ja ulkomailla.

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme lähes 6 000 työntekijää. Julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com.

JAA