5 syytä kiinnostua luksustuotteiden toimialasta

Luksustuotteita ostetaan halun, ei tarpeen, johdosta. Viime vuosina luksustuotteiden toimiala on ollut kasvussa erityisesti kiinalaisten kuluttajien vaurastumisen myötä.

Lue lisää

Viisas Raha -lehti on nyt myös verkossa

Suomen Osakesäästäjien jäsenmäärä kasvaa vauhdilla. Uuden verkkolehden ansiosta lukijat saavat entistä paremman lukukokemuksen.

Lue lisää

Apotti muokkaa farmaseuttien toimenkuvaa

HUS Peijaksen sairaalassa totutellaan Apottiin. Uusi järjestelmä on tuonut farmaseuteille ja proviisoreille uusia työtehtäviä, minkä lisäksi se on lisännyt heidän näkyvyyttään sairaalassa.

Lue lisää

Logistiikkakeskus ostaa kunnossapidon palveluna

S-ryhmän uusi päivittäistavaran logistiikkakeskus Sipoossa käsittelee jopa 1,2 miljoonaa kollia päivässä. Valtaosa kuivatavarasta kulkee keskuksen läpi ilman manuaalisia työvaiheita. Automaation kunnossapito ostetaan palveluna laitetoimittajalta.

Lue lisää

Inhimillisyys luo riskejä sijoittamisessa

Sijoittajalla on monta tapaa astua harhaan sijoitustuotteiden kanssa. Marja Luukkonen esittelee väitöskirjassaan seitsemän syytä sille, miksi sijoitustuotteen tarjoajan tiedonantovelvollisuus epäonnistuu ja sijoittaja laiminlyö selonottovelvollisuutensa. Epäselviä tapauksia on puitu vuosia eri oikeusasteissa.

Lue lisää

Muumit tunnetaan pian ympäri maailmaa

Rakastetut muumit tunnetaan jo 124 maassa, mutta maailmanvalloitus on edelleen kesken. Erityisesti Aasiassa on monia nousevia muumimaita, joissa muumeja markkinoidaan nuorille aikuisille ja pariskunnille.

Lue lisää