Päätoimittaja – Aromi, Shaker ja Evento

Oletko sinä etsimämme näkemyksellinen ja hyvin verkostoitunut päätoimittaja? Pitkäaikaisen päätoimittajamme siirtyessä konsernin sisällä uusiin haasteisiin, haemme alan näköalapaikalle osaavaa uudistajaa.

Tule kehittämään ruoka-, juoma- ja tapahtuma-alan arvostetuimmista ammattimedioista entistä parempia.

Oletko sinä etsimämme näkemyksellinen ja  hyvin verkostoitunut päätoimittaja? Pitkäaikaisen päätoimittajamme siirtyessä konsernin sisällä uusiin haasteisiin, haemme alan näköalapaikalle osaavaa uudistajaa.

Sinulla on vahvat journalistiset näytöt ja kokemusta verkkopalvelun kehittämisestä ja yhteisöjen rakentamisesta. Olet tiimipelaaja ja nautit uuden kehittämisestä. Näet roolisi alan sparraajana ja yhteishengen nostattajana. Haluat luoda koronanjälkeistä tulevaisuutta ja nostaa alaa mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Toivomme sinulta: Sopivaa taustaa, esim. toimituspäällikön, päätoimittajan ja /tai sisältöstrategin tehtävistä. Näyttöjä sekä printistä että verkosta. Esimieskokemusta. Näkemyksellisyyttä ja kiinnostusta ruoka-, juoma ja tapahtuma-alan kehitykseen. Hyviä verkostoja, yhteistyötaitoja ja kykyä kaupalliseen ajatteluun.

Tarjoamme sinulle: Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Lounas- ja liikuntaedun. Toimivan työterveyshuollon ja muut ison konsernin edut. Joustavan työajan ja -paikan. Uudet toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilan keskustassa ja mahdollisuudet etätyöhön ovat hyvät. Paikka on kokoaikainen.

Lähetä hakemuksesi 30.3. mennessä www.keskisuomalainen.com/rekry Aloitamme keskustelut sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa: toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila, pe 12.3. klo 9–12 ja maanantaina 15.3. kello 13–17, puh.050 387 8308 ja sari.mikkonen-mannila@media.fi

 

Omnipress suunnittelee monikanavaista asiakasmediaa Suomeen ja ulkomaille noin 20 kumppanille sekä kustantaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilehtiä Aromi, Shaker ja Evento Yhteensä meitä on parikymmentä ammattilaista sekä laajat ja toimivat verkostot kotimaassa ja ulkomailla.

Omnipress on osa  Mediatalo Keskisuomalaista, joka on pörssilistattu suomalainen viestintäkonserni. Keskisuomalaisen liikevaihto on 206,8 ME (v. 2020).

JAA