Painettu Ura-lehti vaihtui vuosijulkaisuun

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry luopui painetusta jäsenlehdestään ja siirtyi vuosijulkaisuun. Julkaisun tavoitteena on nostaa yhteiskunta-ala keskiöön kokoamalla yhteen muun muassa tutkimustuloksia, asiantuntijoiden esseitä ja uravinkkejä.

”Jos olen jo saavuttanut 95 prosenttia, jätän mielelläni työni siihen sen sijaan, että käytän täydellisyyden tavoitteluun kaksi tuntia lisää”, sanoo vuoden yhteiskuntatieteilijäksi valittu hallitusammattilainen Mikki Inkeroinen. Hänen lisäkseen YKAn ensimmäisen vuosijulkaisun sivuilla esitellään työmarkkinakyselyn tulosten kautta koko muukin yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen kirjo: keskimäärin 42-vuotias porukka, joka toimii pääosin asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Tutkimustulosten lisäksi julkaisusta voi lukea asiantuntijaesseitä yhteiskuntatieteilijöiden panoksesta lainvalmistelussa ja parempien tekoälyjen rakentamisessa sekä esitellään YKAn hallitusohjelmatavoitteet ja henkilöstö. Uralla eteenpäin pääsemistä helpottavat niin uraopas kuin liiton neuvontapalvelutkin.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n vuosijulkaisu on liiton jäsen- ja sidosryhmäjulkaisu, jonka artikkeleja on luettavissa myös Ura-lehden verkkosivuilla.

JAA