Aromi
Aromi on ruoan ja juoman ammattilaisten oma lehti. Lehti kirjoittaa monipuolisesti koko horeca-alasta käsittäen ammattikeittiöt, kahvilat, ravintolat ja henkilöstöravintolat. Kohderyhmänä ovat toimipisteet yksityisistä kunnallisiin, osuuskaupoista ketjuihin ja isoista pieniin.
Lukija viihtyy Aromin parissa tutkitusti kauan ja lehti koetaan tärkeäksi ammatillisen kehittymisen kannalta. Aromi tekee säännöllisesti lukijatutkimuksen. Viimeisin tutkimus on vuodelta 2019. Tutkimustulokset löytyvät täältä.
Aikakauslehti on lukijan valinta. Kun lehti on kädessä, sille on aikaa ja lehden välittämät viestit halutaan ottaa vastaan. Lehti koetaan tietoa tuovaksi, viihdyttäväksi ja hyväksi tuotetietolähteeksi. Aromi on täsmällinen viestintäkanava ammattilaiselle.