[ Eventon lukijat ovat innovatiivisia edelläkävijöitä ja kuuluvat menestyviin tuloksentekijöihin. Aidot ja tavoitteelliset kohtaamiset luovat tulevaisuutta. Eventon tehtävä on kannustaa lukijoitaan olemaan siellä, missä asiakkaat ovat. ]

Evento

Eventon kohderyhmä on hyvin vaikuttava ja monipuolinen ammattilaisjoukko. Lehteä lukevat niin toimitusjohtajat kuin assistentit, yrityksen henkilöstöjohtajat ja markkinointipäättäjät. Eventon kiinnostava ja innostava sisältö takaa, että lehteä ei jätetä lukematta, vaan oivallukset ja vinkit halutaan ottaa heti hyötykäyttöön. Evento palvelee kaikkia päättäjiä ja virittää tekemisen uudelle tasolle, se tekee lehdestä hyvin halutun. Positiivinen ja energinen boostaus uusien ja innostavien ideoiden ja onnistumistarinoiden kanssa on parasta mitä arkeen kaivataan!

Evento on monikanavainen media ammattilaisille, joiden työnä on järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla. Lehden kohderyhmä pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä huomioi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Nämä ammattilaiset valitsevat kouluttajat, buukkaavat puhujat, ideoivat mieluisat liikelahjat ja muut huomioimiset ja etsivät jatkuvasti uusia tuoreita ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen.

Heli Koivuniemi

Päätoimittaja

heli.koivuniemi@eventolehti.fi

+358 (0)400 133 955

Miia Manner

Toimituspäällikkö

miia.manner@eventolehti.fi

+358 40 530 9141


Jaana Vainio (työvapaalla)

Toimituspäällikkö

jaana.vainio@eventolehti.fi

+358 (0)40 671 9722

Merja Calton

Myyntipäällikkö

merja.calton@eventolehti.fi

+358 (0)40 503 8027

JAA