[ Eventon lukijat ovat innovatiivisia edelläkävijöitä ja kuuluvat menestyviin tuloksentekijöihin. Aidot ja tavoitteelliset kohtaamiset luovat tulevaisuutta. Eventon tehtävä on kannustaa lukijoitaan olemaan siellä, missä asiakkaat ovat. ]

Evento

Eventon kohderyhmä on hyvin vaikuttava ja monipuolinen ammattilaisjoukko. Lehteä lukevat niin toimitusjohtajat kuin assistentit, yrityksen henkilöstöjohtajat ja markkinointipäättäjät. Eventon kiinnostava ja innostava sisältö takaa, että lehteä ei jätetä lukematta, vaan oivallukset ja vinkit halutaan ottaa heti hyötykäyttöön. Evento palvelee kaikkia päättäjiä ja virittää tekemisen uudelle tasolle, se tekee lehdestä hyvin halutun. Positiivinen ja energinen boostaus uusien ja innostavien ideoiden ja onnistumistarinoiden kanssa on parasta mitä arkeen kaivataan!

Evento on monikanavainen media ammattilaisille, joiden työnä on järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla. Lehden kohderyhmä pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä, koulutuksesta ja palkitsemisesta sekä huomioi saatavilla olevat virkistysmahdollisuudet. Nämä ammattilaiset valitsevat kouluttajat, buukkaavat puhujat, ideoivat mieluisat liikelahjat ja muut huomioimiset ja etsivät jatkuvasti uusia tuoreita ideoita tilaisuuksien sisältöä, paikkaa ja toteutustapaa ajatellen.

Kimmo Kallonen

Vt. päätoimittaja

kimmo.kallonen@media.fi

+358 400 455 845

Miia Manner

Toimituspäällikkö

miia.manner@media.fi

+358 (0)40 530 9141

Anja Moilanen

Myyntipäällikkö

anja.moilanen@media.fi

+358 (0)40 537 4272

JAA