Rekry

HARJOITTELIJA TOIMITUKSEN ASSISTENTIKSI

Etsimme toimitukseemme assistenttia avustamaan toimituksellisissa tehtävissä ja hoitamaan juoksevia toimistotöitä. Oletko se sinä?

Työtehtävä sisältää oikolukua ja sisältöjen siirtoa verkkoon, laskujen ja myyntien kirjaamista, postituksia ja muita juoksevia toimistotöitä. Pääset myös itse tuottamaan sisältöä julkaisuihimme.

Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön ja mahdollisuuden tutustua parinkymmenen eri julkaisun tuottamiseen. Pääset osallistumaan myös järjestämiemme tapahtumien valmisteluihin.

Toimistomme sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme harjoittelijaa vähintään kolmen kuukauden jaksolle. Harjoittelun voi suorittaa myös osa-aikaisesti esim. kolmena päivän viikossa opintojen ohessa (ei kuitenkaan ilta- eikä viikonlopputöitä). Hyvän tekijän löytyessä on mahdollisuus jatkaa yhteystyötä myös harjoittelujakson jälkeen.

Harjoittelu voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tiina.parikka@omnipress.fiviimeistään 15.9. mennessä. Hakemuksessa tulee ilmetä opiskelutaustasi ja suoritettujen opintojen määrä sekä aiempi työkokemuksesi.

Tiedusteluihin vastaa pe 1.9. klo 9-12 ja ti 12.9. kehityspäällikkö Tiina Parikka, 041 436 3678. Ei sähköpostikyselyjä.


Etsimme jatkuvasti uusia yhteystyökumppaneita tuottamaan sisältöjä kustantamiimme lehtiin ja verkkoon. Erityisesti kaipaamme toimittajia ja kuvaajia isojen kasvukeskusten ulkopuolelta.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, laita meille viestiä osoitteeseen toimitus@omnipress.fi ja kerro millaista osaamista sinulla on tarjota: teksti, still-kuva, videokuva, kuvitustyö.

Onko sinulla jotakin erityisaloja, jotka hallitset: talous, terveys, kuluttajat jne.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, täytä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä sopivan keikan tiimoilta.

Yhteystiedot


Toimitko
yrityksen nimissäverokortilla

Osaamisalueesi

Toimituksellinen työ:

Juttujen kirjoittaminen lehteenJuttujen kirjoittaminen verkkoonvalokuvaus

Muu, mikä

Videotyö:

KäsikirjoittaminenOhjaaminenSpiikkausTekstitysVideokuvausEditointiAnimointi

Muu, mikä

Visuaalinen työ:

Taitto ja graafinen suunnitteluKuvittaminenValokuvaus

Erityisosaamisalasi

Toimituksellinen työ:

TalousTerveysTekniikkaUrheiluKulttuuriHenkilökuva

Muu, mikä


Tietosuojalauseke

JAA