Lehdet

Kun se on painettu, se on totta

Asiakaslehti on yhä suosittu tapa jakaa tietoa ja sitouttaa omaa asiakaskuntaa. Parhaimmillaan se on lahja saajalleen. Asiakaslehden, niin kuin muidenkin painettujen lehtien, kuolemaa on povattu jo vuosia, mutta painettu lehti on pitänyt pintansa.

Lue lisää


Jäsenlehti – viestinnän lippulaiva

Monille järjestöille jäsenlehti on tärkein viestintäväline jäsenistön suuntaan. Sähköistyvässä mediamaailmassa lehti halutaan ottaa käteen, hypistellä ja lukea rauhassa.

Lue lisää


Tutustu jäsenlehtiin

IT on Invalidiliiton jäsenlehti, joka toimii samalla liikuntavammaisten äänenkannattajana.

Viisas Raha on Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenlehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

Patina on Kansallisen senioriliiton jäsenlehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa printtinä ja näköislehtenä verkossa.

90MIN on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen Palloliiton Helsingin piirin aikakauslehti, jota luetaan koko Suomessa. Lehden rinnalla toimii palkittu verkkosivusto kymppipaikka.fi.


Lisäpalvelut

Palvelemme asiakkaitamme avaimet käteen -periaatteella. Konsernistamme löytyy omat painopalvelut, mutta etsimme aina julkaisuanne parhaiten palvelevan ratkaisun. Kilpailutamme painot vuosittain. Painoyhteyksien lisäksi voimme hoitaa myös jakelun antamanne osoitteiston pohjalta.

Monen pienemmän jakelun omaavan lehden haasteena on ilmoitusmyynti. Autamme myös sopivan yhteistyökumppanin löytämisessä. Meillä on hyviä kontakteja erikoislehtien ilmoitusmyynnin ammattilaisiin.


Mediamyynnin tiimi tuntee asiakkaansa

Kaipaako julkaisunne tuekseen tehokasta mediamyyntiä? Voit jättää myös tämän meidän huoleksemme. Meiltä löydät eri alojen ilmoitusmyynnin osaajat.

omnipress.fi/mediamyynti

JAA