SISÄLLÖN PITÄÄ TUNTUA

Asiakaslehdet, ammattilehdet, harrastelehdet, jäsenlehdet – laadukkaalle printille on yhä tilaus. Kun kaikki menee digiin, painettu aikakauslehti on jotain erityistä, arvokasta ja pysyvää. Kun haluat tavoittaa asiakkaasi, sidosryhmäsi tai henkilöstösi arvoisellaan lehdellä, toteutamme julkaisusi 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Sisällöllisesti laadukkaat verkkosisällöt ja oma media = toiminta

Verkkosisällöt saavat aikaan toimintaa. Verkkoympäristö muuttuu ja kehittyy koko ajan. Tärkeintä on tehdä oikeita asioita oikeille ihmisille oikeaan aikaan. Kiinnostavat jutut, toimivat videot ja havainnolliset infografiikat ovat keinoja tavoittaa heidät ja saada aikaan toimintaa.

Visuaalinen suunnittelu on osa tarinaasi. Graafinen suunnittelu, luovat ideat ja näkökulmat, kuvitukset, kuvasuunnittelu, animaatiot, taitto, tuotanto, brändiohjeistukset. Olisiko aika faceliftille? Kysy ideoita, me vastaamme.

Taidokas uutiskirje sitouttaa ja myy

Uutiskirjeet toimivat, koukuttavat ja myyvät. Informatiivinen, myynnillinen uutiskirje on toimiva ja kustannustehokas. Sisältö ja muotoilu kohderyhmän mukaan. Meiltä tämä käy, avaimet käteen -toimituksena.

Lue lisää markkinointiratkaisuistamme.

JAA