sisältömarkkinointi - omnipress oy

Suunnittelu

Sisältömarkkinointi

Kyse ei ole mistään uudesta keksinnöstä, vaikka sisältömarkkinointi sanana pulpahtikin pinnalle Suomessa vasta 2010-luvun alussa. Ehkä siksi sisältömarkkinointi ei ollutkaan vain hypetystä, jonka kuuma aalto olisi jo ohi. Päinvastoin, sen hyödyntäminen markkinoinnin, myynnin ja imagon rakentamisen työvälineenä on yhä kasvussa.

Lue lisää


Monikanavaista sisältöä

Maintworld on teollisuuden ja tuotannon ammattilehti, joka ilmestyy painettuna 22 maassa. Painetun lehden rinnalla julkaistaan verkkolehteä ja uutiskirjeitä, joiden lukijoina ovat alan ammattilaiset kaikilla mantereilla.

Port of Helsinki Magazine on Helsingin Sataman asiakaslehti, joka ilmestyy sekä painettuna että verkossa, suomeksi ja englanniksi.

Solisti on SOLin monikanavainen konsernilehti, joka palvelee sekä asiakkaita että henkilökuntaa. Painetun lehden rinnalla julkaistaan verkkolehteä, uutiskirjeitä ja postauksia somekanavissa.

Farmasialiiton jäsenlehti ilmestyy kuudesti vuodessa. Ammatillista tietoa, alan polttavia aiheita ja edunvalvonnallisia kysymyksiä käsittelevän Farmasian sisällöt julkaistaan myös verkkomediassa farmasialehti.fi

Tutustu kaikkiin julkaisuihin


Kirosana konsepti

Konsepti-sana merkitsee luonnosta, käsikirjoitusta tai jonkinlaista suunnitelmaa. Lehtikielessä se ymmärretään malliksi, joka määrittää, mitä ja millaisia juttuja lehti sisältää.

Lue lisää

JAA