Verkkojulkaisut

Verkkolehti on enemmän

Verkkolehti ei ole vain painetun lehden digitaalinen kopio vaan paljon enemmän. Netissä tila ei lopu koskaan kesken ja siellä voidaan julkaista niin videoita, kuvagallerioita kuin visoja, kilpailuja ja muuta interaktiivista sisältöä.  Monikanavaisessa julkaisussa eri kanavat tukevat toisiaan ja sisältö on aina käytettävissä.

Toteutamme sivustoja sekä omalla julkaisualustallamme että WordPressillä. Responsiiviset sivustot näkyvät oikein kaikilla päätelaitteilla  ja niihin voi integroida monenlaisia lisäosia kuten verkkokaupan. Automaattisesti generoituvat, selkokieliset url-osoitteet varmistavat sen, että hakukoneet löytävät sivut. Verkkosivujen nopea latautuminen ja käytettävyys ovat suunnittelutyössä ykkösasioita.

Näkyvyyttä

Pelkkä hakukoneoptimointi ei aina riitä tavoitellun näkyvyyden saavuttamiseksi. Suunnittelemme ja toteutamme verkkomainoskampanjoita (esim. Google Adwords) sekä hyödynnämme tavoitettavuuden maksimoimiseksi sosiaalisen median kanavia. Koko monikanavaisen sisällön kalenteri auttaa hallitsemaan sisältöjen tuottamista ja leviämistä.

Liikkuvaa kuvaa

Toteutamme sisältöjä verkkolähtöisesti joko suoraan tai muokkaamalla esim. lehteen tuotettua sisältöä tarpeen mukaan. Verkon vahvuuksia on myös sen multimediaalisuus: tekstin ja kuvien lisäksi voidaan hyödyntää ääntä ja liikettä. Videotuotantomme perustuu lähinnä kustannustehokkaisiin lyhyisiin videohaastatteluihin. Myös animoitu grafiikka onnistuu meidän kauttamme.


Tutustu verkkolehtiin

Port of Helsinki Magazine on Helsingin Sataman asiakaslehti, joka ilmestyy sekä painettuna että verkossa suomeksi ja englanniksi.

Solisti on SOLin monikanavainen konsernilehti, joka palvelee sekä asiakkaita että henkilökuntaa. Painetun lehden rinnalla julkaistaan verkkolehteä, uutiskirjeitä ja postauksia somekanavissa.

Lapland Hotelsin I Love Lapland –verk­ko­lehti pal­ve­lee kaik­kia lapin­kä­vi­jöitä, ker­to­malla tapah­tu­mista ja ilmiöistä, loma­vin­keistä sekä par­haista tarjouksista.

Maintworld on teollisuuden ja tuotannon kansainvälinen ammattilehti, joka ilmestyy painettuna 22 maassa. Painetun lehden rinnalla julkaistaan verkkolehteä ja uutiskirjeitä, joiden lukijoina ovat alan ammattilaiset kaikilla mantereilla.

Teollisuuden ja tuotannon ammattilehti Promaint paneutuu uusimpaan teknologiaan, tutkimukseen, koulutukseen ja käytännön menestystarinoihin. Verkkolehdessä julkaistaan alan uutisia pävittäin ja lisäksi lukijoita palvelee uutiskirje.

Navigator on Suomen johtava merialojen erikoislehti. Alan ajankohtaiset uutiset löytyvät verkkolehdestä, jonka lukijoille lähetetään säännöllisesti uutiskirje.

 

Tutustu kaikkiin julkaisuihin


Lisäpalvelut

Palvelemme asiakkaitamme avaimet käteen -periaatteella. Konsernistamme löytyy omat painopalvelut, mutta etsimme aina julkaisuanne parhaiten palvelevan ratkaisun. Kilpailutamme painot vuosittain. Painoyhteyksien lisäksi voimme hoitaa myös jakelun antamanne osoitteiston pohjalta.

Monen pienemmän jakelun omaavan lehden haasteena on ilmoitusmyynti. Autamme myös sopivan yhteistyökumppanin löytämisessä. Meillä on hyviä kontakteja erikoislehtien ilmoitusmyynnin ammattilaisiin.

JAA