Päätoimittaja – Aromi, Shaker ja Evento

Oletko sinä etsimämme näkemyksellinen ja hyvin verkostoitunut päätoimittaja? Pitkäaikaisen päätoimittajamme siirtyessä konsernin sisällä uusiin haasteisiin, haemme alan näköalapaikalle osaavaa uudistajaa.

Lue lisää

Marc Dillon uskoi itseensä ja käytti mahdollisuutensa

ICT-ala – tieto- ja viestintätekniikka – tarjoaa nyt runsaasti työtilaisuuksia ja etätöiden mahdollisuuksia. Yli 30 vuotta teknologia-alan huipputehtävissä työskennellyt Marc Dillon kannustaa hakemaan rohkeasti omaa kiinnostusta ja osaamista vastaavia töitä pandemian muuttamilta työmarkkinoilta.

Lue lisää

Heli Koivuniemi siirtyy Länsiväylän päätoimittajaksi

Aromin, Shakerin ja Eventon vastaava päätoimittaja Heli Koivuniemi siirtyy maaliskuussa espoolaisen kaupunkilehti Länsiväylän päätoimittajaksi.

Lue lisää

Brexit vaikuttaa moneen

Brexit näkyy Suomen Lontoon-suurlähetystön arjessa. Suurlähettiläs Markku Keinäsen mukaan yksi eniten puhuttavista aiheista on tällä hetkellä EU-kansalaisten uusi oleskelulupa.

Lue lisää

Ennustettavia tuottoja sijoittajille

Osakesijoittajan näkökulmasta Capman tarjoaa pörssin kautta pääsyn listaamattomaan markkinaan, mutta ennen kaikkea helposti ennustettaviin palkkiotuottoihin.

Lue lisää

Marimekko on kotoilutrendin ytimessä

Ensi vuonna 70-vuotisjuhliaan viettävä Marimekko on osoittanut uudistumis­kykynsä globaalin kriisin keskellä. Nopea siirtyminen verkkokauppaan ja kodin­tuotteet varmistivat menestyksen.

Lue lisää

Proteiinien kautta kiinni bakteeritulehdusten hoitoon

Bakteerien vastustuskyky antibiootteja vastaan on maailmanlaajuinen terveysuhka. Proviisori Prasanthi Medarametla tutki väitöstyössään kahta bakteerien tuottamaa proteiinia, joihin voitaisiin kohdistaa uudenlaisia lääkehoitoja.

Lue lisää

Piinkova bisnesmies

Pääomasijoittaja Jyri Engeström liputtaa joutilaisuuden puolesta, sillä menestystä ei mitata työtuntien määrällä. Tärkeintä on uskaltaa tarttua tilaisuuteen, kun sellainen tulee kohdalle.

Lue lisää

Mikko Leppilampi on huolissaan tapahtuma-alan kriisistä

Tapahtuma-alan monitaituri Mikko Leppilampi arvelee päättäjien havahtuvan alan ahdinkoon vasta julkisen paineen alla.

Lue lisää

Verkkokauppa.com on lajinsa pioneeri

Verkkokauppa.com kasvaa markkinoitaan nopeammin ja jakaa kvartaaleittain kasvavaa osinkoa.

Lue lisää