Viisas Raha

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden erikoisnumero 3/2022 valittiin kolmen parhaan joukkoon Aikakausmedian Edit-kilpailun Erikois-Edit-sarjassa. Lehti on herättänyt keskustelua sijoitus- ja talousmaailman sukupuolittuneisuudesta antamalla maaliskuun numerossaan äänen naisille ja nostamalla kuviin vain naisia. Erikoisnumero teki näkyväksi myös journalististen valintojen merkitystä lukijoille.

Viisas Raha valaisee osaamisemme kovinta ydintä: seuraamme syvällisesti monia liiketoiminta-alueita. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Viisas Raha sisältää analyyseja suomalaisista ja ulkomaisista yhtiöistä sekä puolueettomia vertailuja ja asiantuntijakirjoituksia. Jatkuvasti päivittyvä Viisasraha.fi tarjoaa näkökulmia, joita et muualta näe.

Viisas Raha on Suomen Osakesäästäjien julkaisema talouslehti, joka tavoittaa 77 500 lukjaa (KMT 2023).

Tutustu Viisaaseen Rahaan

Aromi

Aromi on horeca-alan arvostetuin ja luetuin ammattilehti, ammatillisen kehittymisen kannalta tärkeä ja arvostettu. Aromin toimituksessa yhdistyvät ruuan lisäksi monet Omnipressin vahvuusalueet: teollisuus, talous, tapahtumat. Tekijöiden intohimo näkyy joka numerossa: 8 kertaa vuodessa lehdessä, verkossa avecmedia.fi, uutiskirjeissä sekä vuosittain järjestettävässä tunnustuspalkintojuhlassa, PRO-gaalassa.

Aromi on Omnipressin oma julkaisu. Sitoutumattomana mediaympäristönä Aromilla on mahdollisuus käsitellä ilmiöitä ja teemoja aidon monipuolisesti ja neutraalisti. Tämä todellakin toimii.

Aromi-lehti jakaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa vuosittain arvostetut ravintola-, keittiö- ja kahvila-alojen PRO-tunnustuspalkinnot. PRO-tunnustus annetaan 16 sarjassa ammattitaidosta, osaamisesta, itsensä kehittämisestä sekä hyvästä työkaveruudesta tai esimiestyöstä. Tunnustuspalkintojen tarkoituksena on tuoda esiin ja nostaa horeca-alan osaamista.

Tutustu Aromiin

Selkovantaalainen

Vantaan Sanomat lähti rohkeasti tavoittelemaan niitä kohderyhmiä, joita yleiskielinen uutislehti ei vielä tavoita. Kuukausiliitteenä ilmestyvä Selkovantaalainen on ensimmäinen selkokielinen paikallismedia Suomessa!

Loka–joulukuussa 2022 toteutettu pilottivaihe valittiin Edit-kilpailun shortlistalle Erikois-Edit-sarjassa.

Yhteiskunnallisen median tiimimme kouluttautui selkokielen osaajiksi ja vastaa kerran kuussa ilmestyvän liitteen sisällöntuotannosta. Selkokieli ja sen kohderyhmät ovat luonteva lisä yhteiskunnallisten aiheiden sisällöntuotantoamme.