5 syytä kiinnostua luksustuotteiden toimialasta

Luksustuotteita ostetaan halun, ei tarpeen, johdosta. Viime vuosina luksustuotteiden toimiala on ollut kasvussa erityisesti kiinalaisten kuluttajien vaurastumisen myötä.

Lue lisää

Näyttelijä alkoi sijoittaa hyvän päivän varalle

Näyttelijä Jasmin Hamid alkoi sijoittaa hyvän päivän varalle jo kauan ennen äidiksi tuloaan. Vanhempainvapaalla hän miettii jo, miten säästää ja opettaa raha-asioita tulevaisuudessa lapselleen.

Lue lisää

Mainettaan vihreämpi

Lentomatkailijoita syyllistetään suuresta hiilijalanjäljestä. Ilmailuala on tehnyt paljon töitä ympäristöystävällisyyden eteen, eivätkä ilmastotalkoot lopu tähän.

Lue lisää

Viisas Raha -lehti on nyt myös verkossa

Suomen Osakesäästäjien jäsenmäärä kasvaa vauhdilla. Uuden verkkolehden ansiosta lukijat saavat entistä paremman lukukokemuksen.

Lue lisää

Apotti muokkaa farmaseuttien toimenkuvaa

HUS Peijaksen sairaalassa totutellaan Apottiin. Uusi järjestelmä on tuonut farmaseuteille ja proviisoreille uusia työtehtäviä, minkä lisäksi se on lisännyt heidän näkyvyyttään sairaalassa.

Lue lisää

Kyberturvallisuutta rokotusohjelman keinoin

​Kyberturvallisuudesta puhutaan tänä päivänä hyvin paljon erilaisin sodan ja rikollisuuden termein. Vaikka uhkakuvat ovatkin todellisia, hyödyllisempää kuin uhkakuvien maalailu on ongelman torjuntaan tähtäävien ratkaisujen etsiminen ja käyttöönotto. Mallia voisi ottaa kansanterveydellistä etua tuoneesta rokotusohjelmasta.

Lue lisää

Logistiikkakeskus ostaa kunnossapidon palveluna

S-ryhmän uusi päivittäistavaran logistiikkakeskus Sipoossa käsittelee jopa 1,2 miljoonaa kollia päivässä. Valtaosa kuivatavarasta kulkee keskuksen läpi ilman manuaalisia työvaiheita. Automaation kunnossapito ostetaan palveluna laitetoimittajalta.

Lue lisää

Inhimillisyys luo riskejä sijoittamisessa

Sijoittajalla on monta tapaa astua harhaan sijoitustuotteiden kanssa. Marja Luukkonen esittelee väitöskirjassaan seitsemän syytä sille, miksi sijoitustuotteen tarjoajan tiedonantovelvollisuus epäonnistuu ja sijoittaja laiminlyö selonottovelvollisuutensa. Epäselviä tapauksia on puitu vuosia eri oikeusasteissa.

Lue lisää

Kela haluaa korjata puutteet

Invalidiliiton pääjohtaja Petri Pohjonen ja Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen viettivät aktiivisen keskusteluhetken helmikuussa. oli aktiivista. Pohjonen toi esiin suuren huolensa Kelan viime aikoina toteuttamista kilpailutuksista.

Lue lisää

Muumit tunnetaan pian ympäri maailmaa

Rakastetut muumit tunnetaan jo 124 maassa, mutta maailmanvalloitus on edelleen kesken. Erityisesti Aasiassa on monia nousevia muumimaita, joissa muumeja markkinoidaan nuorille aikuisille ja pariskunnille.

Lue lisää