Kela haluaa korjata puutteet

Invalidiliiton pääjohtaja Petri Pohjonen ja Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen viettivät aktiivisen keskusteluhetken helmikuussa. oli aktiivista. Pohjonen toi esiin suuren huolensa Kelan viime aikoina toteuttamista kilpailutuksista.

Lue lisää

Muumit tunnetaan pian ympäri maailmaa

Rakastetut muumit tunnetaan jo 124 maassa, mutta maailmanvalloitus on edelleen kesken. Erityisesti Aasiassa on monia nousevia muumimaita, joissa muumeja markkinoidaan nuorille aikuisille ja pariskunnille.

Lue lisää

Printtilehti pitää pintansa

Tuoreen Kansallisen mediatutkimuksen mukaan printtilehti houkuttaa suomalaisia yhä edelleen. 91 prosenttia suomalaisista lukee viikoittain sanoma- tai aikakauslehteä jollakin välineellä ja välineistä suosituin on ylivoimaisesti painettu lehti.

Lue lisää

Talousosaaminen kuuluu perustaitoihin

Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi uskoo kovaan faktaan. – Mittaamalla taitoja saamme selville kehittämiskohteet. Kyse ei kuitenkaan ole mistään mystisistä taidoista, vaan taloustaidot voi oppia kuka tahansa.

Lue lisää

Kehittyvät markkinat: uhkapeliä vai hyvä investointi?

MSCI Emerging Markets -indeksi laski viime vuoden aikana euromääräisesti lähes 11 prosenttia parin erittäin vahvan nousuvuoden jälkeen. Onko nyt oikea hetki sijoittaa kehittyvien markkinoiden osakkeisiin ja rahastoihin?

Lue lisää

Verenmyrkytys vei kaikki raajat

Arja Ahtaanluoma menetti verenmyrkytyksen seurauksena kaikki raajansa. Neliraaja-amputoinnin jälkeen hän pystyy modernin proteesitekniikan myötä tekemään jopa käsitöitä. Ja aikoo tahdonvoimalla palata vielä autonrattiin.

Lue lisää

Painettu Ura-lehti vaihtui vuosijulkaisuun

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry luopui painetusta jäsenlehdestään ja siirtyi vuosijulkaisuun. Julkaisun tavoitteena on nostaa yhteiskunta-ala keskiöön kokoamalla yhteen muun muassa tutkimustuloksia, asiantuntijoiden esseitä ja uravinkkejä.

Lue lisää

Lääketieteen kyseenalaistaja

Antti Heikkilä on puhunut vähähiilihydraattisen ruokavalion puolesta vuosikausia. Kiivain karppausboomi on hiipunut ja uusia trendidieettejä on tullut tilalle, mutta yhä hänen nimensä nostaa monelta niskakarvat pystyyn. Virallisen lääke- ja ravitsemustieteen silmissä häntä pidetäänkin kerettiläisenä.

Lue lisää

Laskemisen riemu vie lumille

Enni Rukajärvi on yksi suomalaisen alppiurheilun menestyneimmistä nimistä kautta aikojen. 28-vuotias kuusamolainen lumilautailija on niittänyt menestystä jo nuoresta alkaen ja päässyt edustamaan Suomea niin MM- kuin olympialaistasollakin.

Lue lisää

Espoo-lehti täyttyi juhlapäivän tapahtumista

Espoo-lehti saapui lukijoille juuri ennen elokuun lopussa vietettävää Espoo-päivää.

Lue lisää